Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színtanácsadás

Színtanácsadás során megkeressük a természetes adottságaiddal leginkább harmonizáló színeket. Fontos, hogy smink nélkül történik a tesztelés, hiszen így lehetünk biztosak benne, hogy nem viszi félre az eredményt a látvány.

Mindenkinek jól áll szinte minden szín, de nagyon nem mindegy, hogy melyik árnyalata. Erre derítünk fényt a tanácsadás során.

Egy felejthetetlen élményben lehet részed, ahol kiderül, hogy mely színek állnak a legjobban és milyen színű rúzsok mutatnak rajtad a legszebben.

Lehetőséged nyílik arra is, hogy a saját sminktermékeidet, rúzsaidat elhozd, és együtt kiválogassuk a számodra legmegfelelőbb színeket, árnyalatokat.

A színtanácsadáson megkaphatod a választ arra a kérdésre is, hogy miért nem hordod bizonyos ruháidat. Megtanulhatsz tudatosan vásárolni, amivel időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is megtakaríthatsz. Kiegészítő szolgáltatásként vásárlást is kérhetsz, stylisttal. Segítünk, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő színeket és stílust egyaránt.

A tanácsadás díja 49.800 forint, időtartama körülbelül 2-2,5 óra.

Szegeden és Budapesten is van lehetőséged egy előre egyeztetett időpontban találkozni velem.

Fontos, hogy a tanácsadásra mindenképp smink nélkül (alapozó, púder, szempillaspirál, szemöldökpor, stb. nélkül) érkezz, és ne magas nyakú ruházatot viselj.

Várlak szeretettel!

 

Dobó Kata

Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a + 36 70 720 2274 telefonszámon!