Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik tanácsadás való Neked?

Melyik tanácsadás való Neked?
Tudod pontosan, hogy melyik tanácsadás miről szól?
Logo

Tudod pontosan, hogy melyik tanácsadás miről szól?

 

I. RÉSZ

Nézzünk egy kis összegzést azokról a szolgáltatásokról, amelyek segíthetik a mindennapjaid és pénzt, energiát, időt spórolhatsz velük. Életre szóló élményben lehet részed egy jól kamatozó befektetésként.

 

 

SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadáson azt vizsgáljuk, hogy az arcod mely színek melett tűnik derűsebbnek, ragyogóbbnak, egészségesebbnek és mely színek azok, amelyek sápadttá, betegessé tesznek, tehát negatív hatást gyakorolnak rád. A legfontosabb, hogy az arcodon és az arcod körül milyen színeket viselsz. Színcsoportok szerint teszteljük, hogy egy színnek melyik árnyalata mutat rajtad a legjobban, ugyanakkor azt is megtanulod, hogy mit érdemes kerülnöd. A színtanácsadás smink nélkül történik, a festett hajat minden esetben letakarjuk, hogy ne vigye el a látványt. A természetes tulajdonságaidhoz (bőrszín, szemszín, hajszín) vezetjük vissza, hogy milyen hajszínt, sminkszínt érdemes választanod, hogyan tudod magad színesíteni. Tesztelünk rúzs és pirosító színeket is és megállapítjuk, hogy melyek az ékszerszíneid. A tanácsadások alappillére a színek meghatározása, ez mindennek az alfája. Napi szinten használható tudást kapsz, mely elindít egy magasabb életminőség útján. Magabiztosabb, vidámabb leszel, amit a környezeted a kisugárzásodon keresztül érzékel majd.

 

KOMBINÁLT TANÁCSADÁS (legnépszerűbb)
A szín- és stílustanácsadás már egy komplexebb szolgáltatás, ami után a színek és formák pozitív hatásait tudod egyszerre alkalmazni. Megtanulod, hogy fontos, hogy mit viselsz a ruha alatt, hogyan tudod magad karcsúsítani és azt is, hogy minden az arányokon múlik. Ugyanarra a testalkatra lehet csinosan, előnyösen is öltözködni, testünk elrejtése nem a megoldás a problémáinkra. Érdemesebb egyfajta “élő retust” alkalmazni, ahol az előnyös tulajdonságaidat kiemeled, a nem előnyösöket pedig elrejted. Az alapruhatárunk legfontosabb eleme nem a fekete cipő és nincs szüksége mindenkinek egy kis feketére ( Little Black Dress). Megtanulod szelektálni a ruháidat, kiegészítőidet, hogy helyet teremts az újaknak. Türelemre lesz szükséged, hiszen időt kell hagyni a mentális és fizikális átalakulásra. Ez a legkedveltebb tanácsadás típus, hiszen mindent megkapsz, ami a jó alapruhatár kialakításához szükséges. Komplex élmény, mely elindít a teljes átalakulás útján, hogy örömmel nézz magadra a tükörben.

 

 

GARDRÓBRENDEZÉS

Ha már tudod, milyen színek és formák állnak neked jól, kérheted szakember segítségét a szelektáláshoz. Lesznek ruhák, amiktől meg kell válnod, de ezt megalapozott döntéssel teheted meg. Közösen átnézzük a ruhatárad és megállapítjuk, hogy annak a darabnak van-e helye a gardróbodban. Összeállítunk szetteket, kombinációkat, melyekről fotós dokumentációt is készíthetsz, hogy legközelebb ne kelljen gondolkodni, legyenek jól bevált receptek. Nehéz egyedül objektíven megállapítani, mi áll jól nekünk, így külső segítséggel nagyobb lendülettel cserélheted le a ruhatárad, hiszen van, aki fogja a kezed. Megbeszéljük, hogy melyek a hiányzó darabok, amelyeket érdemes beszerezned a jól kombinálható alapruhatáradhoz.

 

Bejelentkezem!

A II. részben folytatjuk a sminktanácsadással, vásárlás stylisttal szolgáltatásunkkal és beszélünk majd a páros és csoportos tanácsadásokról is. Ha az olvasottak alapján sem vagy még benne biztos, hogy melyik a neked való, üzenj nekem és segítek megtalálni az utad! :)
Kellemes készülődést kívánok az ünnepekre és sok együtt töltött vidám pillanatot!

Szeretettel,
Kata

2024. január 1. napjától tanácsadásaink díjai emelkednek, biztosítsd be magad és vásárold meg, hogy kedvezményesebb árakon vehesd igénybe a szolgáltatásainkat jövőre is.

 

 

 

WEBSHOP