Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

DELIA BY KATHIA DOBO

 

10 évvel ezelőtt volt egy álmom menyasszonyokról, különleges nőkről, akiket segíteni tudok megjelenésük tökéletesítésében egy nagyon fontos napon.  Ma már sok éves tapasztalattal a hátam mögött tehetem ezt.

Álmodtam ismét egy nagyot azzal a céllal, hogy azoknak is támogatást tudjak adni, akik már megtalálták ruhájukat, de segítségre van szükségük a kiegészítők terén. Esetleg egyszerűbb ruhát keresnek, de kiemelkedő minőséget szeretnének viselni akár a hétköznapokon vagy hivatalos eseményeken.

Kínálatunkban megtalálható több, saját szakmai területükön kiemelkedő tervező, akik ugyanolyan alázattal végzik munkájukat, ahogy én is megkövetelem a Kathia Dobo márkától.

Útjára indítottam kistestvérét Delia by Kathia Dobo néven 2019-ben. A névválasztás egy kedves sminkes ismerősömnek köszönhető, akinek neve első találkozásunk óta cseng a fülemben. Köszönettel tartozom kedvességéért, hiszen ez is hozzájárult, hogy kellemes emlék társuljon a névhez.

A megszokott minőségben, közvetlenebbül elérhető vásárlással várunk mindenkit, aki ellátogat hozzánk. Hasonló arculattal, de mégis egyedi megjelenéssel ruháztuk fel Delia nevű álmunkat, mely szorosan kapcsolódik a megszokott logóhoz és eleganciához.

Kellemes vásárlást kívánok!

 

Dobó Kata

Kathia Dobo 
alapító, tervező